Ortopedija kolkov, kolen in stopal

Ortopedska ambulanta je namenjena obravnavi težav in bolezni gibalnega sistema. Izvajamo visokospecializirane obravnave različnih težav in bolezni gležnjev ter stopal. 

Prav tako izvajamo specialistično obravnavo težav s koleni in kolki, ki so posledica obrabe oz. degenerativne bolezni ali drugih stanj, ki vodijo v obrabo. 

Pri težavah s stopali ali koleni vam pred obiskom ambulante svetujemo rentgensko slikanje obeh stopal oz. rentgen obeh kolen ali RTG medenice s kolki. Rentgensko slikanje lahko opravite tudi v našem MCL centru.

V ambulanti za ortopedijo kolkov, kolen in stopal, specialist ortoped opravi klinični pregled in vas po potrebi napoti na nadaljnjo diagnostično obravnavo, vam svetuje ustrezno operativno zdravljenje in po potrebi dodatno terapijo, kot je zdravljenje z zdravili, fizikalna terapija in ustrezna gibalna dejavnost.

Pomembno:

Če želite pred pregledom opraviti tudi rentgensko slikanje, vam svetujemo, da preverite urnik naše RTG ambulante.

Naročite se na pregled

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Pričakujejo vas

Bešič Loredan Danijel, dr. med.
Specialist ortopedske kirurgije