Psihoterapevtska ambulanta

Skoraj vsak četrti človek v nekem obdobju svojega življenja trpi zaradi težav z duševnim zdravjem. Pogovor s psihoterapevtom pa nam lahko pomaga pri soočanju z izzivi, ki nam jih postavlja življenje. Psihoterapija je zdravljenje, ki vključuje pogovor z usposobljenim strokovnjakom (psihoterapevtom) o vaših mislih, vedenju, občutkih in drugih osebnostnih značilnostih. Zagotavlja varen prostor za pogovor o problemih, njen cilj pa je opremiti posameznika na način, da bo lahko kar najbolje deloval, težave pa ga v vsakdanjem življenju ne bodo več ovirale.

Ne glede na smer psihoterapije, za katero je terapevt specializiran, je velikega pomena individualen pristop do pacienta. Če je potrebno, ob psihoterapiji poteka tudi medikamentozno zdravljenje, ki ga določi psihiater. 

Naročite se na pregled

Z izbiro storitve iz spodnjega seznama se lahko sami naročite na želeni termin. V prvem koraku izberete storitev, v naslednjem pa izberete datum in uro. Z oddajo svojih podatkov v zadnjem koraku potrdite naročilo na izbrani termin.

Pričakujejo vas

Barbara Sarić
Barbara Sarić
BA (Bakalavrea) psihoterapevtske znanosti, specializantka psihoanalize