Program Pravočasno - izognite se čakanju na pregled pri specialistu

Posebna ponudba za nove člane!

Ste pri sebi opazili nenavadne simptome in se želite o tem posvetovati z zdravnikom, ki je specializiran za to področje? Ali pa ste že bili pri svojem osebnem zdravniku, ki vas je napotil na pregled k zdravniku specialistu, zdaj pa si želite priti na pregled čim prej?

Za vas smo pripravili program Pravočasno, s katerim si zagotovite enostaven in hiter dostop do vseh naših zdravnikov specialistov, kadarkoli jih potrebujete. 

Za člane programa Pravočasno hiter in neomejen dostop do specialistov na enem mestu!

Kaj je program Pravočasno?

1. Enostavno naročanje brez čakalnih vrst

Člani Programa PRAVOČASNO za pregled pri naših specialistih ne potrebujejo napotnice osebnega zdravnika ali posebnih zdravstvenih zavarovanj. Kadarkoli se vam pojavijo težave ali vas skrbi za vaše zdravje, nam to sporočite in uredili vam bomo termin pri specialistu že v naslednjih dveh tednih. V program PRAVOČASNO je vključenih več kot 30 skrbno izbranih specialistov in diagnostičnih postopkov, vse pa poteka na enem mestu v našem centru.

2. Prihranek denarja že ob prvem pregledu

Pri nas za razliko od ponudb, ki jih nudijo zavarovalnice, ni karence, kar je velika prednost za vse tiste, ki ste pri sebi že zaznali težave. To pomeni, da lahko članstvo sklenete že ob prvem specialističnem pregledu in tako prihranite!

3. Neomejeno število prvih pregledov 

Vsi člani imajo na voljo dostope do vseh specialistov, ne glede na to, koliko so jih že obiskali v določenem obdobju.

Brez čakalnih vrst do specialistov

Ko se pojavijo zdravstvene težave, je ključnega pomena za pravočasno ozdravitev čas. Prihranek časa vam omogoči naš program zdravstvenih storitev PRAVOČASNO, ki omogoča hitrejši dostop do naših zdravnikov specialistov in diagnostičnih pregledov. Za vključitev v program Pravočasno ne potrebujete napotnice ali zavarovanja, zato je primeren za vse.
Kliknite na spodnji gumb in se pridružite. 

Pravočasno

Izognite se čakanju na obravnavo z lažjim in hitrejšim dostopom do širokega nabora naših zdravnic in zdravnikov v specialističnih ambulantah, ki so vam na voljo takoj, ko se pojavijo težave.

Pravočasno

Izognite se čakanju na obravnavo z lažjim in hitrejšim dostopom do širokega nabora naših zdravnic in zdravnikov v specialističnih ambulantah, ki so vam na voljo takoj, ko se pojavijo težave.