Zasebna telefonska linija za uporabnike programa PRAVOČASNO 22

Sporočamo, da je vsem uporabnikom zdravstvenega programa PRAVOČASNO 22 sedaj dosegljiva zasebna telefonska linija.

Vsem uporabnikom namreč pripada osebna obravnava – klicni center se na vaš klic odzove takoj in vprašanje nemudoma posreduje strokovno usposobljenem mentorju. Ta bo v stik z vami stopil v najkrajšem možnem času in posredoval odgovore ali primerne rešitve.

Vprašanja, ki spadajo v posebno telefonsko linijo lahko vsebujejo:

  • Naročanje na termine pregledov v naši ustanovi kot uporabnik PP 22
  • Tolmačenje Splošnih pogojev PP 22 ter kaj vse vam pripada Informacija o seznamu trenutnih ambulant v naši ustanovi Informacija o seznamu specialistov v naši ustanovi
  • Pomoč oz. svetovanje pri vpisu napotnic ali naročanje na specialistične preglede in diagnostične preiskave v naši ustanovi
  • Pomoč oz. svetovanje pri iskanju terminov za specialistične preglede in diagnostične preiskave, ki jih pri nas NE opravljamo
  • Pomoč pri informacijah o čakalnih dobah v naši in v drugih zdravstvenih ustanovah po Sloveniji
  • Pomoč pri zagotavljanju pravočasnih informacij o predpisanih receptih, izvidih, izdanih napotnicah v naši ustanovi
program pravočasno

Brez čakalnih vrst do specialistov

Ko se pojavijo zdravstvene težave, je ključnega pomena za pravočasno ozdravitev čas. Prihranek časa vam omogoči naš program zdravstvenih storitev PRAVOČASNO, ki omogoča hitrejši dostop do naših zdravnikov specialistov in diagnostičnih pregledov. Za vključitev v program Pravočasno ne potrebujete napotnice ali zavarovanja, zato je primeren za vse.
Kliknite na spodnji gumb in se pridružite. 

Pravočasno

Izognite se čakanju na obravnavo z lažjim in hitrejšim dostopom do širokega nabora naših zdravnic in zdravnikov v specialističnih ambulantah, ki so vam na voljo takoj, ko se pojavijo težave.

Pravočasno

Izognite se čakanju na obravnavo z lažjim in hitrejšim dostopom do širokega nabora naših zdravnic in zdravnikov v specialističnih ambulantah, ki so vam na voljo takoj, ko se pojavijo težave.

Redni Servis

Celostni preventivni pregled vašega telesa, s katerim opredelimo najpomembnejše dejavnike tveganja za nastanek bolezni srca in ožilja ter raka. Namenjen vsem, ki želijo poglobljeno oceno svojega zdravstvenega stanja.